WORKSHOP
Atelier de creativitateDa! Chiar asta te rugăm! Să vii alături de noi și să cazi pe gânduri!

De ce? Pentru că așa îți stârnești latura creativă! Știm că poate o să spui: "eu niciodată nu am idei", "nu știu cum să fac", "nu mă pricep, nu e de mine" sau "eu nu sunt un om creativ". Dimpotrivă! Există un creator în fiecare dintre noi! Credem asta cu tărie și știm din experiența noastră profesională, de oameni de comunicare, că latura creativă poate fi adusă la viața dacă folosește uneltele potrivite.  

Ce este acest atelier? Este un spațiu prietenos și plin de inspirație, unde fiecare dintre voi poate învăța cum să-și folosească imaginația în scop creativ. Vom explora tehnici și exerciții care te vor ajuta să generezi idei noi, să îți descoperi latura creatoare și să te exprimi în moduri unice și personale. Fie că ești student, informatician, artist în devenire, scriitor la început de drum sau pur și simplu în căutarea unui hobby nou, acest atelier este locul unde creativitatea ta va înflori.

Un workshop unde ai voie să spui: "am greșit", "nu știu!"

În acest atelier, fiecare greșeală devine o oportunitate de învățare, iar fiecare idee este celebrată. Haide să ne adunăm împreună pentru a crea, a învăța și, cel mai important, pentru a ne bucura de procesul creativ.

Îți amintești când eram copii și lumea întreagă era un teren de joacă pentru imaginația noastră? Unde fiecare obiect putea fi transformat în ceva magic și fiecare idee era o aventură? Ei bine, am pregătit special acest atelier de creativitate ca un loc unde te invit să redescoperim împreună acea scânteie creatoare și să învățăm cum să o transformăm în artă, proiecte și vise realizate!

Acest atelier este pentru oricine simte nevoia să evadeze din cotidian și să exploreze noi orizonturi ale imaginației. Nu contează vârsta sau experiența în domeniul artistic – doar curiozitatea și dorința de a crea.

La Atelierul de Creativitate vei învăța:

tehnici de brainstorming creativ
cum să scapi de blocajele de gândire
cum să generezi idei care să zboare fără limite
cum să generezi un text foarte bun
cum să folosești imaginația în scop creativ
cum să gândești în imagini
cum să faci exerciții ca să îți antrenezi mintea
cum să transpui o idee într-o viziune autentică
cum să ai o exprimare artistică liberă
cum să scrii creativ

Vei lucra cu traineri cu o experiență de 15 ani în comunicare

Atelierul este susținut de trainerii Core Media Hub, jurnaliști cu experiență de 15 ani în televiziune și radio.

Adrian Cojocaru

Jurnalist, specialist în comunicare și relații publice, 15 ani de experiență TV și 2 ani de radio. Timp de 11 ani a făcut parte din echipa Digi24. A fost reporter, coordonator Departament Social și Economic, EOD (Editor of the Day) și prezentator la "Știrile Dimineții". În ultimii doi ani a fost și realizator radio al emisiunii "Omul Potrivit" de la Digi FM. Este fondator și CEO al agenției de comunicare și consultanță Core Media Hub

Teodora Iacob

Jurnalist cu 4 ani de experiență în televiziune, specialist în comunicare publică. A făcut parte din echipa Digi24. A fost reporter în cadrul Departamentului Socio-Economic. Co-fondator și președinte al Nature Talks, un ONG care face educație de mediu în România. Absolventă de Jurnalism în cadrul Universității București.

Cât costă

Îți poți rezerva locul la Atelierul de Creativitate din 29 MARTIE 2024 pentru doar 290 de lei (TVA inclus). Vom fi împreună timp de 3 ore.  

Te rugăm să te înscrii folosing butonul din formularul de mai jos. Durează câteva secunde.

Plata se face în lei, prin transfer bancar sau ordin de plată, pe bază de factură. TVA-ul este deductibil.


Unde și când ne întâlnim

Următorul atelier este susținut în format FIZIC, în BUCUREȘTI, la Grey Matter Hub, Bulevardul Carol I, nr. 68. Este în zona centrală, iar accesul este facil. Primești din partea noastră o agendă și un pix, ceai, cafea, apă plată sau minerală, iar la pauză ne delectăm cu niște gustări calde.

Începem vineri, 29 MARTIE 2024, la ora 16:00 și vom fi împreună pe durata a aproximativ 3 ore, până la ora 19:00.

ATENȚIE!
Capacitatea este limitată! Sunt 20 locuri disponibile pentru curs. Motivul este simplu: ne dorim să lucrăm individual cât mai mult cu fiecare cursant. Partea practică este una consistentă. De aceea am limitat disponibilitatea pentru atelierul de creativitate la 20 persoane.

Pentru înscrieri te rugăm să folosești formularul de mai jos, iar colegii noștri te vor contacta apoi pentru confirmarea înscrierii.

Ne vedem pe 29 MARTIE!

Alătură-te următorului atelier pe data de:

29 martie 2024

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!