Core Media Hub

Varianta „pompoasă”? Agenție de comunicare, consultanță media și relații publice! Varianta care ne place nouă? Agenția de comunicare a oamenilor întreprinzători. Sau altfel spus, a oamenilor care vor și fac!

Și ce facem, de fapt? Cam tot ce ai nevoie în materie de comunicare! Verbală, non-verbală (de ce nu?!), online și offline. Ne place să acceptăm provocări, așa că venim mereu cu pachetul complet! De la idee, la strategie și apoi la implementare! Core Media Hub s-a născut în vara lui 2022 din dorința de a împărtăși din experiența noastră în comunicare. Iar experiența vine din meseria noastră de bază: jurnaliști.

Unii dintre noi au lucrat peste 15 ani în televiziune, alții în radio, alții în online. Am
lucrat mereu cu informația. De la descoperire, până la prezentarea pe înțelesul publicului. Și asta nu e foarte ușor! Comunicarea este a doua noastră limbă, așa că dacă alegi să lucrăm împreună, noi zicem că ești pe mâini bune!

Programează un call gratuit
Programează un call gratuit

Core

Este esența, nucleul. Cunoștințele noastre solide, puse exact acolo unde e mai mare nevoie de ele! Nu ne place să ne pierdem în amănunte. În meseria noastră am lucrat mereu contratimp. Am avut deadline- uri în fiecare zi. Și le-am respectat! Pe toate! CORE este, altfel spus, „punct ochit, punct lovit”. Este un nucleu solid, baza de cunoștințe cu care ne mândrim!

Media

Aici vorbim despre “casa” noastră. Pentru noi înseamnă ceea ce am făcut în ultimii 10-15 ani. De la media tradițională, la social media și provocările comunicării online. Un comunicat de presă, un reportaj, o strategie de comunicare, o campanie de promovare, gestionarea unei situații de criză, training, PR, relația cu mass-media. Am avut parte cam de toate, iar acum e timpul să îi ajutăm și pe alții să facă față cu succes acestor provocări.

Hub

Nu este doar o agenție. Este un spațiu cu profesioniști în domeniu și un spațiu care ne unește. Pentru că am adunat în jurul nostru oameni care împărtășesc aceleași valori ca noi. Oameni cu experiență, cu un background impecabil, oameni care vor să facă lucruri mărețe. Și mai e ceva! E un loc unde sigur găsești un serviciu sau un produs de care ai nevoie. Și atunci de ce să cauți în altă parte? Core Media Hub înseamnă oameni dedicați pasiunii lor! Iar noi credem foarte mult în oameni! Și pentru că toată cariera noastră „cuvântul” a fost de bază, e cu atât mai important pentru noi să știm ce înseamnă și să respectăm întotdeauna CUVÂNTUL DAT!

Meet the team

Fă cunoștință cu echipa Core Media Hub și oamenii care lucrează alături de noi

Adrian Cojocaru
fondator & CEO Core Media Hub

Jurnalist, 15 ani de experiență TV și 2 ani de radio.

Timp de 11 ani am făcut parte din echipa Digi24. Am fost reporter, coordonator Departament Social și Economic, EOD (Editor of the Day), prezentator "Știrile Dimineții". În ultimii doi ani și realizator radio al emisiunii "Omul Potrivit" de la Digi FM .

Absolvent de Jurnalism-Engleză al UVT. Masterand în Comunicare și Relații Publice la SNSPA.

Teodora Iacob
specialist în comunicare

Jurnalist, 4 ani de experiență în televiziune.

Am făcut parte din echipa Digi24. Am fost reporter în cadrul Departamentului Socio-Economic. Am acoperit domenii precum mediu și administrație locală. Sunt co-fondator și președinte al Nature Talks, un ONG care face educație de mediu în România.
Absolventă de Jurnalism în cadrul Universității București.

Bogdan Cojocaru
graphic designer

Pasionat de imagine, logo design și fotografie.

Cel mai nou membru din echipa Core Media Hub. După o experiență de aproape 10 ani în Marea Britanie, mă întorc acasă. Îmi place să creez, să povestesc în imagini video sau foto și să călătoresc. Iar comunicarea este o aventură care îmi dă o stare
de bine! Mă inspiră oamenii și ideile lor.

Îmi plac provocările și să dau frâu liber imaginației.

Daniel Bosa
videograf, fondator 220 Film Unlimited

Jurnalist, videograf cu o experiență de 12 ani în televiziune.

Am făcut parte din echipa Digi24 ca operator imagine. Fondator al companiei 220 Films Unlimited și al Daniel Bosa Visuals. Sunt un visual storyteller. Și, mai nou, colaborator Core Media Hub pe partea de video production.

Absolvent de Jurnalism la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Maria Racovițan
operator imagine, fotograf freelancer

Jurnalist, cu experiență de peste 14 ani în televiziune.

Pasionată de fotografie. În prezent sunt operator imagine la Digi24. Și, mai nou, colaborator foto și video Core Media Hub. Îmi place să cred că momentele frumoase de astăzi sunt amintirile valoroase de mâine.

Absolventă a Facultății de Arte, specializarea Imagine de Film și Televiziune.

Suntem mereu deschiși la oameni noi, mai ales dacă sunt pasionați de
comunicare! Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, hai să ne
cunoaștem!

Lasă-ne un mesaj cu o scurtă descriere despre tine și te contactăm!