WORKSHOP
Brainstorming sessionsDacă ai rostit sau ai auzit aceste fraze, înseamnă că ai nevoie de noi și de cursul de PUBLIC SPEAKING și MEDIA TRAINING!

Ce aducem nou? În primul rând, partea PRACTICĂ! Vei face exerciții în fața camerei, vei simula un discurs public, o prezentare, un interviu, o emisiune sau o conferință de presă. Vei învăța cum să treci peste bariere și să vorbești liber în public, cum să scapi de emoții, cum să te adresezi unui public numeros și care sunt secretele unui public speaker profesionist!

După ce vei stăpâni arta vorbitului în public te pregătim apoi pentru apariția în fața camerelor de luat vederi! Vei învăța ce trebuie să îmbunătățești la imaginea ta publică, cum să creezi și să menții o relație eficientă cu presa și cum să te promovezi pe tine sau afacerea ta în mass-media, de la oameni care au realizat sute de interviuri în peste 15 ani de televiziune și radio.

Două module, un curs complet de comunicare

Am gândit acest curs sub forma a două MODULE: unul de Public Speaking și unul de Media Training. Cele două sunt complementare și ca să fie totul foarte eficient îți recomandăm să le parcurgi împreună. Noi susținem cursul într-o singură zi. Începem cu modulul de Public Speaking și continuăm apoi cu cel de Media Training. Cu totul, cursul durează aproximativ 7 ore.

Dar dacă ți se pare că nu ai nevoie de ambele module sau că stăpânești deja unele informații, poți opta pentru înscrierea doar la unul dintre module. Alegerea își aparține!

La cursul de Public Speaking și Media Training vei învăța despre:

cum să scapi de emoția de a vorbi în public
cum să scapi de tracul de a fi în fața camerei
cum să îți controlezi respirația pe scenă
cum să te pregătești pentru un interviu filmat
cum să susții un discurs impecabil
cum să te promovezi în mass-media
cum să te adresezi unui public numeros
cum să comunici eficient o idee sau mesaj
cum să scapi de ticuri și expresii verbale nedorite
cum să ai o imagine publică impecabilă

Vei lucra cu traineri cu o experiență de 15 ani în comunicare

Cursul este predat de trainerii Core Media Hub, jurnaliști cu experiență de 15 ani în televiziune și radio.

Adrian Cojocaru

Jurnalist, specialist în comunicare și relații publice, 15 ani de experiență TV și 2 ani de radio. Timp de 11 ani a făcut parte din echipa Digi24. A fost reporter, coordonator Departament Social și Economic, EOD (Editor of the Day) și prezentator la "Știrile Dimineții". În ultimii doi ani a fost și realizator radio al emisiunii "Omul Potrivit" de la Digi FM. Este fondator și CEO al agenției de comunicare și consultanță Core Media Hub

Teodora Iacob

Jurnalist cu 4 ani de experiență în televiziune, specialist în comunicare publică. A făcut parte din echipa Digi24. A fost reporter în cadrul Departamentului Socio-Economic. Co-fondator și președinte al Nature Talks, un ONG care face educație de mediu în România. Absolventă de Jurnalism în cadrul Universității București.

Reducere de 18% pentru pachetul cu ambele module

În luna MARTIE, la Core Media Hub, toate doamnele și domnișoarele se bucură de un cadou de primăvară! Dacă te înscri la cursul din 22 MARTIE 2024 și alegi pachetul complet (ambele module), beneficiezi de un discount cât să țină loc de mărțișor, atât pentru 1, cât și pentru 8 martie. Primești o reducere de 18%* din prețul standard (*ofertă valabilă pentru înscrieri efectuate până pe 18 martie 2024!)

Nu uita! Le poți achiziționa și separat! Te poți înscrie doar la unul dintre ele. Te rugăm să precizezi acest lucru în formularul de înscriere de pe site! În acest caz vei plăti tariful standard pe modul.

Plata se face în lei, prin transfer bancar sau ordin de plată, pe bază de factură. TVA-ul este deductibil.


Unde și când ne întâlnim

Următorul curs este susținut în format FIZIC, în BUCUREȘTI, la Grey Matter Hub, Bulevardul Carol I, nr. 68. Este în zona centrală, iar accesul este facil. Primești din partea noastră o agendă și un pix, ceai, cafea, apă plată sau minerală, iar la pauză ne delectăm cu niște gustări calde.

Începem vineri, 22 MARTIE 2024, la ora 10:00 și vom fi împreună pe durata a aproximativ 7 ore, până la ora 17:00.

ATENȚIE!
Capacitatea este limitată! Sunt doar 10 locuri disponibile pentru curs. Motivul este simplu: ne dorim să lucrăm individual cât mai mult cu fiecare cursant. Partea practică este una consistentă. De aceea am limitat disponibilitatea pentru cursul de Public Speaking și Media Training la 10 persoane.

Pentru înscrieri te rugăm să folosești formularul de mai jos. Bifează opțiunea CURSURI, precizează dacă dorești înscrierea la un modul anume sau la ambele, iar colegii noștri te vor contacta apoi pentru confirmarea înscrierii.

Ne vedem pe 22 MARTIE!

Alătură-te următorului curs pe data de:

22 martie 2024

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!