CURS
Public Speaking pentru copii

1

„Copilul meu este foarte timid...”

2

„Copilului meu îi este greu să își exprime sentimentele"

3

„Îmi doresc un copil dezinvolt, care să spună ce gândește”

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și ne amintim mereu, cu drag, de ea. Este perioada în care descoperim lumea și, prin ea, ne descoperim pe noi. Este și perioada în care începem să gândim critic, să ne punem întrebări, să avem opinii și idei, să le exprimăm public, în fața altor copii sau adulților. Este perioada în care fiecare copil își caută VOCEA!

Un discurs în fața prietenilor, susținerea unei lecții în fața clasei, prezentarea unui proiect sau simplele discuții din pauza cu colegii sau la locul de joacă se pot transforma în momente de neuitat! Pentru că în fiecare copil există un POVESTITOR! În fiecare copil există un LIDER ADEVĂRAT! Trebuie doar descoperit! Și asta facem la cursul de PUBLIC SPEAKING PENTRU COPII!

Oferă-i copilului tău ocazia să se dezvolte, să învețe cum să își exprime ideile și cum să le susțină, inclusiv în fața adulților. Ajută-l să treacă peste barierele de limbaj, să fie încrezător în forțele proprii și să își dezvolte gândirea critică.

La cursul nostru de PUBLIC SPEAKING PENTRU COPII, niciun copil nu este "prea timid", "prea introvertit", "prea retras". Pentru noi, în fiecare copil există un vorbitor în public! Dăm VOCE fiecărui copil și îl ajutăm să adopte o atitudine încrezătoare!

O școală de vară cu jocuri și exerciții practice

Am gândit acest curs sub forma unei școli de vară, cu PATRU ateliere în care ne întâlnim în format fizic. Fiecare lecție este gândită astfel încât copiii să învețe, prin joacă, să se exprime corect și clar, să se cunoască mai bine, să aibă un discurs structurat și să își cultive încrederea.

Ne întâlnim săptămânal, în fiecare miercuri, timp de 2 ore, și facem multe jocuri și exerciții practice. Exersăm roluri, dezbatem idei și teme de actualitate, ne duelăm în echipă și organizăm o prezentare finală la care vor participa și părinții!

Copilul tău va avea astfel parte de o vacanță activă, în care va învăța lucruri noi într-o manieră super distractivă! În plus, va lega noi prietenii cu colegii de curs și va rămâne cu amintiri unice!

Atelierele sunt dedicate copiiilor cu vârsta între 8 și 12 ani!

Ce învață copilul tău la cursul de Public Speaking:

cum să scape de emoția de a vorbi în public
cum să își susțină punctul de vedere
cum să își exprime cu ușurință ideile
cum să stăpânească limbajul corpului
cum să construiască un discurs impecabil
cum să scape de ticurile verbale
Vreau să mă înscriu
Vreau să mă înscriu

Pregătiți de traineri cu o experiență de 15 ani în comunicare

Cursul este predat de trainerii Core Media Hub, jurnaliști cu experiență de 15 ani în televiziune și radio.

Adrian Cojocaru

Jurnalist, specialist în comunicare și relații publice, 15 ani de experiență TV și 2 ani de radio. Timp de 11 ani a făcut parte din echipa Digi24. A fost reporter, coordonator Departament Social și Economic, EOD (Editor of the Day) și prezentator la "Știrile Dimineții". În ultimii doi ani a fost și realizator radio al emisiunii "Omul Potrivit" de la Digi FM. Este fondator și CEO al agenției de comunicare și consultanță Core Media Hub

Teodora Iacob

Jurnalist cu 4 ani de experiență în televiziune, specialist în comunicare publică. A făcut parte din echipa Digi24. A fost reporter în cadrul Departamentului Socio-Economic. Co-fondator și președinte al Nature Talks, un ONG care face educație de mediu în România. Absolventă de Jurnalism în cadrul Universității București. A organizat și susținut sute de ateliere de mediu la nivel național, în ultimii 3 ani.

De ce un curs în format fizic

Simplu!
Pentru că vrem să interacționăm cu fiecare copil în parte! Pentru că vrem să îi acordăm atenția necesară. Vrem să fim lângă el să îi observăm reacțiile, să ne privim în ochi, să ne zâmbim, să îl ajutăm dacă are nevoie și să batem palma când facem lucrurile bine împreună!

Noi credem cu tărie că interacțiunea în sala de curs cu trainerii și ceilalți copii este cea mai bună și mai simplă metodă de a deveni un public speaker mai bun!

În plus, ne dorim ca viitorii noștri cursanți să se și distreze și să socializeze în timpul atelierelor!


Unde și când ne întâlnim

Cursul este susținut în format FIZIC, în București, la Grey Matter Hub, pe Bulevardul Carol nr. 68. Este în centrul orașului, iar accesul este facil. Copiii primesc din partea noastră ceai, suc, apă plată sau minerală, iar la pauză ne delectăm cu niște gustări și fructe.

Atelierele au loc în fiecare miercuri, de la ora 11:00 la 13:00, în perioada 28 iunie-19 iulie 2023.

IMPORTANT!
În cazul în care nu puteți ajunge la unul dintre atelierele fizice, ședința respectivă va fi reprogramată la o dată ulterioară. Vă vom înștiința din timp despre datele disponibile.
NU se pot reprograma, în schimb, prima (de cunoaștere a cursanților) și ultima ședință (de susținere a discursului în fața publicului)!

ATENȚIE!
Capacitatea este limitată! Sunt doar 15 locuri disponibile pentru curs. Motivul este simplu: ne dorim să lucrăm individual cât mai mult cu fiecare copil. Partea practică este una consistentă. De aceea am limitat disponibilitatea pentru cursul de Public Speaking pentru copii la 15 persoane.

Cât costă

Cursul costă 790 lei + TVA.
Plata pentru cele 4 ateliere de public speaking se face în avans, prin transfer bancar sau ordin de plată, pe bază de factură, iar TVA-ul este deductibil.

IMPORTANT!
Puteți achita 50% din preț (395 lei + TVA) înainte de primul curs, iar restul de 50% (395 lei + TVA) se percep înainte de ultima ședință!

Copiii primesc din partea noastră:
- training individualizat
- feedback personalizat
- suport și materiale de curs
- diplome și medalii de participare

La CURSUL FINAL, copiii vor susține o prezentare în fața publicului și vor primi:

- un ALBUM FOTO DIGITAL cu fotografii din timp atelierelor
- o ÎNREGISTRARE VIDEO cu discursul final


Pentru înscrieri te rugăm să folosești formularul de mai jos. Bifează opțiunea CURSURI, iar colegii noștri te vor contacta apoi pentru confirmarea înscrierii.

Ne poți trimite și un e-mail, pe adresa: office@coremediahub.ro
Sau ne poți scrie pe Whats App, la numărul: 0720 059 006

Vă așteptăm la ateliere începând cu 28 IUNIE!


Alătură-te următorului curs, în perioada:

28 iunie - 19 iulie

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!