Core Media Hub, parteneriat cu startup-ul românesc de creare de conținut Penman

Articol scris de
Adrian Cojocaru

Core Media Hub, agenția de comunicare a oamenilor întreprinzători și PenMan.ro, platforma cu cea mai inteligentă soluție de externalizare și administrare a proiectelor de content writing din România au semnat un parteneriat de lungă durată! Prin această colaborare, Core Media Hub și Penman își propun să lărgească gama de servicii de top în materie de creare de conținut și comunicare pe care le oferă deja clienților! Parteneriatul dă posibilitatea celor două companii să accelereze procesul de comunicare și content writing și să faciliteze un acces și mai rapid la astfel de servicii!

Penman, un start-up românesc care combină resursele umane și inteligența artificială, s-a poziționat deja ca o companie de top în crearea de conținut. Platforma complet automatizată oferă servicii de intermediere de content writing, indiferent de domeniu, prin generarea de conținut original într-un timp foarte scurt. Acest lucru este posibil datorită celor peste 200 de creatori de conținut independenți înregistrați în platformă.

Core Media Hub este o agenție de comunicare și consultanță media formată din jurnaliști cu peste 15 ani de experiență în televiziune și radio. Agenția oferă servicii de PR, comunicare, branding personal, producție foto și video, organizare și moderare de eveniment și design grafic.

Ovidiu Neag, fondator și CEO Penman:
"Să fii într-o lume în care conținutul este rege, dar să nu ai timp sau resursele necesare pentru a crea un conținut de calitate poate fi ca o luptă David și Goliat. De aceea, suntem încântați să ne unim forțele cu Core Media Hub, o echipă de jurnaliști cu experiență, dedicați și pasionați de arta comunicării. Prin această colaborare vom fi capabili să oferim servicii de top în materie de content writing și comunicare, ajutând astfel clienții noștri comuni să își crească vizibilitatea și să se diferențieze într-un mediu plin de zgomot. Mulțumim pentru încredere Core Media Hub"
Adrian Cojocaru, fondator și CEO Core Media Hub:
"Am descoperit Penman ca fiind un instrument extrem de util și performant pentru crearea de conținut original, o platformă adaptată cerințelor mileniului 3, cu funcționalități complexe, unde regăsești atât componenta de inteligență artificială, dar și acel spirit uman fără care niciun text nu ar prinde viață. Iar echipa din spatele Penman este formată din profesioniști dedicați. Mă bucur să fim parteneri Penman!"

Parteneriatul este unul care se întinde pe o perioadă nedeterminată și este activ încă de la începutul lunii martie.

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!