Core Media Hub preia comunicarea publică a Finlight și anunță lansarea platformei Dashboard Business in Motion (BIM) by Iancu Guda

Articol scris de
Adrian Cojocaru

Finlight, o companie fintech din România, lansează Dashboard Business in Motion (BIM) by Iancu Guda, o nouă soluție de management financiar pentru companiile mici și mijlocii (IMM), ce oferă antreprenorilor români o abordare practică a procesului de raportare financiară. Serviciul este unul intuitiv, nu necesită o specializare în domeniul economic din partea utilizatorilor, oferindu-le însă acestora o perspectivă de ansamblu asupra business-ului și un punct de pornire pentru acțiuni concrete de eficientizare a afacerii.

Iancu Guda (realizator Banii în Mișcare) și Alexandru Popescu (co-fondator Finlight)

Core Media Hub devine, odată cu această lansare, partenerul de comunicare publică al Finlight și va asigura serviciile de comunicare și relații publice, marketing și social media management. Echipa Core Media Hub este formată din jurnaliști cu peste 15 ani de experiență în televiziune și radio, specialiști în comunicare publică, iar Finlight este al 20-lea client din portofoliul agenției.

Adrian Cojocaru - fondator & CEO Core Media Hub
Sunt foarte încântat să devenim partenerii de comunicare ai Finlight, un start-up românesc ce anunță un potențial foarte mare de dezvoltare. Am stat de vorbă cu echipa Finlight și ne-a convins pe loc dorința lor de a se dezvolta, capacitatea de a livra produse viabile și viziunea pe termen lung. Începem acest parteneriat chiar în clipa lansării platformei BIM by Iancu Guda, fondator, printre altele, Money in Motion - proiect unde Core Media Hub este, de asemenea, partener de comunicare și marketing. - Adrian Cojocaru, fondator & CEO Core Media Hub

Platforma BIM evaluează fiecare arie de interes pe o scară de la 1 la 100, folosind un mecanism specific de evaluare financiară denumit Index. Este ușor de înțeles și afișat, prezentând o perspectivă clară asupra performanței fiecărei arii precum si a elementelor componente. Mecanismul de alerte financiare pre-configurate te informează despre orice anomalii sau evoluții negative importante în situația financiară a firmei.

platforma BIM by Iancu Guda

Prin automatizarea prezentării informațiilor, pachetul de raportare financiară „Dashboard BIM by Iancu Guda” din platforma Finlight oferă antreprenorilor acces rapid la situația financiară a companiei lor. O astfel de privire de ansamblu este esențială în luarea de măsuri operaționale pentru eficientizarea afacerii, precum și pentru asigurarea stabilității financiare. Acest serviciu a fost construit special pentru managerii IMM-urilor, indiferent de gradul lor de specializare în domeniul financiar.

Încă de când am pus bazele Finlight, ne-am dorit să fim parte din dezvoltarea sectorului IMM din România. Astfel, am lucrat constant la soluții care să ușureze munca antreprenorului român, care trebuie să ia zilnic decizii din cele mai diverse pentru ca afacerea lui să rămână competitivă, totul într-un mediu în continuă schimbare. Prin serviciul Dashboard BIM, dezvoltat alături de Iancu, un partener cu o vastă experiență în sectorul economic, răspundem unora dintre cele mai întâlnite întrebări ale antreprenorilor cu privire la managementul financiar: Cum știu unde să mă uit în raportarea financiară? Care sunt cifrele relevante? Cum evaluez situația? Este ceva important ce ar trebui să știu? - Alexandru Popescu, Co-fondator Finlight
platforma BIM by Iancu Guda

În demersul defacilitare a managementului financiar la nivelul IMM-urilor, platforma Finlight permite și asigurarea conformității culegislația fiscală prin automatizarea procesului de verificare adeclarațiilor SAF-T (D406). Practic, platforma realizează o seriede teste de consistență a datelor, conform instrucțiunilorcomunicate de ANAF, precum și o serie de teste structuraledezvoltate de către Finlight. Rezultatul este un diagnostic clar aldeclarației SAF-T, identificarea problemelor și o cale de abordarea procesului de remediere a acestora.

În parteneriat cu Finlight, platforma online pentru automatizarea managementului financiar, am dezvoltat primul pachet de raportare financiară construit special pentru micro și IMM-uri. Antreprenorii cu afaceri mici si mijlocii au nevoie de instrumente rapide, online, accesibile ca pret, disponibile 24/7 și digitalizate pentru automatizarea analizei financiare lunare a propriei afaceri. Exact acesta este scopul solutiei „Business in Motion” integrate în platforma Finlight: am gândit și implementat un tablou al celor mai importanți indicatori financiari actualizați lunar, cu alerte pentru identificarea vulnerabilităților, evaluarea riscurilor și explicatii pentru cauzele care determină toate aceste probleme. Prin simpla încărcare a Registrului Jurnal, antreprenorii pot înțelege în câteva minute situația financiară generală a companiei, zonele cu vulnerabilități și ce au de făcut pentru a dezvolta un business profitabil și solvabil pe termen lung. - Iancu Guda, economist, autor, realizator “Banii în mișcare”

Iancu Guda - economist, autor, realizator "Banii în mișcare"

Soluția Finlight definește ariile financiare de interes pentru antreprenori, le evaluează și, în același timp, sintetizează și explică indicatorii relevanți aferenți. În plus, emite alerte preventive pentru o înțelegere clară a situației de facto și pentru a putea identifica ușor măsuri corective de eficientizare. Cifrele corecte în contextul corect sunt esențiale pentru dezvoltarea și chiar supraviețuirea unei afaceri, oferă o claritate pentru identificarea deciziilor care pot face un IMM competitiv, arată fondatorul Finlight.

Despre Finlight

Finlight este o companie românească ce facilitează implementarea managementului financiar la nivelul companiilor mici si mijlocii, indiferent de gradul de specializare a managerilor sau a soluțiilor tehnice existente. Platforma elimină probleme de timp, de bani si de lipsă a cunoștințelor tehnice, oferind antreprenorilor soluții automatizate destinate îmbunătățirii performantei și sănătății financiare a companiilor lor.

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!