FOTO. Creatorii români de conținut scris de la Penman aduc o notă autentică Sărbătorilor: 12 mesaje originale și creative, în locul clasicelor urări de „Fie ca...”

Articol scris de
Adrian Cojocaru

Ca în fiecare an, de Crăciun și Anul Nou românii trimit milioane de mesaje către persoanele dragi, familie, rude, prieteni, colegi, cunoscuți sau colaboratori. Unii mai inspirați, alții mai puțin, cu toții au un singur scop: să aducă bucurie celor dragi!

Anul acesta, în spiritul autentic al Sărbătorilor, comunitatea creatorilor români de conținut scris - Penman, o platformă cu peste 200 de freelanceri înregistrați, vine în ajutorul celor care duc lipsă de inspirație atunci când vor să scriere mesaje de Sărbători. Pentru că la capătul fiecărui mesaj și fiecărei urări este o persoană dragă sau apropiată, comunitatea Penman și-a unit eforturile și lansează campania „De Sărbători, fiecare cuvânt contează”, care aduce un strop de căldură și autenticitate în tradiționalele urări de sărbători.

Astfel, în locul obișnuitelor formule de „Fie ca...”, creatorii de conținut scris aduc 12 mesaje originale și creative, pline de emoție și bucurie, prin care împărtățesc bucuria Sărbătorilor cu toți cei care simt magia acestei perioade.

Iată cele 12 mesaje inspirate pentru Sărbători:

Către familie (părinți și frați)
Către soț/soție/persoana iubită
Către bunici
Către familia extinsă (soacră, socru, noră, ginere)
Către rude (verișori, unchi, mătuși)
Către prieteni apropiați
Către colegii de muncă
Către angajați
Către șefi
Către colaboratori și parteneri
Către clienți
Către cunoscuți și amici

În plus, content writerii au creat și un mesaj special de Anul Nou:

Mesaj de Anul Nou
Provocarea din fiecare an este să ne urăm de bine cu cuvinte alese, altele decât cele din anii trecuți. Nu oferim aceleași daruri celor dragi, de ce am oferi aceleași mesaje? A fost o bucurie să pun umărul (și creativitatea) la lucru alături de colegii mei ca să facem zona urărilor de sărbători una simpatică, care să amuze și să invite la împărțit. Cuvinte, emoții și cozonac, desigur. - Laura Ghencea, content writer

Scopul campaniei „De Sărbători, fiecare cuvânt contează” este de a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor și un suflu nou tradițiilor vechi, dar și o notă personală și autentică în aceste momente speciale.

Atunci când am pus bazele campaniei „De Sărbători, fiecare cuvânt contează”, am pornit de la ideea de a rescrie diferit, pozitiv și creativ urările clasice pe care le plimbăm mereu între noi de sărbători. Toată lumea le trimite, toată lumea le primește. Dar hai s-o facem diferit anul ăsta. Am lansat creatorilor Penman provocarea și rezultatele sunt gata de pus în mesaje scrise, în social media, în mailuri sau printate pe felicitările pentru bunici. - Ovidiu Neag, co-fondator și CEO Penman

Toate mesajele sunt însoțite de vizualuri la fel de inspirate care să le ajute să ajungă și mai rapid la destinatari și să le bucure și privirea.

Spor la urări și la descărcat mesajele!

***

Penman este un startup românesc lansat în martie 2021. Din 2023, Penman este partener Microsoft for Startups pentru a integra componenta de Inteligență Artificială (AI) în platformă, are aproape 200 de creatori de conținut înregistrați în platformă și a tranzacționat până acum peste 25 de milioane de cuvinte.

În 2021, Penman a fost nominalizat oficial din partea României la premiile WSA (World Summit Award – Austria 2021). WSA este un sistem unic de premii care selectează și promovează inovația digitală locală pentru a îmbunătăți societatea și a fost înființat în 2003 ca parte a Summit-ului mondial al ONU privind societatea informațională.


***

Core Media Hub este agenția de comunicare a Penman

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!