Raiffeisen Bank și Hilio se aliază pentru a oferi antreprenorilor din segmentul medical servicii de telemedicină

Articol scris de
Adrian Cojocaru

Raiffeisen Bank și Hilio, cea mai mare platformă online de telemedicină care oferă acces la servicii și specialiști în well-being și sănătate psiho-emoțională au semnat un parteneriat prin intermediul căruia clienții Raiffeisen Bank care activează în domeniul medical își vor putea construi propriul cabinet virtual la costuri reduse și vor beneficia de suport tehnic dedicat, acces la funcționalități premium și reduceri de comisioane, totul inclus în pachetul de servicii bancare și non-bancare oferit de Raiffeisen Bank.

Colaborarea dintre Raiffeisen Bank și Hilio reprezintă o etapă semnificativă în procesul de digitalizare a serviciilor medicale și aduce beneficii semnificative atât pentru medici, cât și pentru pacienți. Experții în medicină vor putea oferi consultații în regim de telemedicină, direct din platforma Hilio. Această inovație permite accesul pacienților la servicii de sănătate mai convenabile și mai eficiente, elimină barierele geografice și oferă posibilitatea de a primi îngrijiri medicale de calitate, direct din confortul și intimitatea propriei locuințe.

Hilio are o foarte bună colaborare cu Raiffeisen Bank, compania noastră bucurându-se de sprijinul și încrederea acordată de partener prin diverse proiecte și parteneriate pe care le-am desfășurat de-a lungul timpului împreună. Suntem onorați și de această nouă etapă în colaborarea noastră, prin care, alături de Raiffeisen Bank putem să servim categoria de clienți din segmentul profesiilor liberale medicale. Împreună ne dorim să accelerăm procesul de digitalizare a cadrelor medicale și să oferim tuturor doctorilor posibilitatea de a-și construi propriul cabinet virtual prin care să ofere consultații în regim de telemedicină. În plus, platforma vine cu soluții integrate de management al programărilor atât pentru consultații online, cât și la cabinet, dosarelor medicale, dar și de încasare a plăților pentru consultațiile susținute. - Mihai Bran, medic psihiatru și co-fondator Hilio

Prin colaborarea cu Hilio oferim portofoliului nostru de clienți din segmentul medical posibilitatea de a își extinde lista de pacienți prin servicii de consultații medicale la distanță. Acest parteneriat reprezintă un pas în plus pe care compania îl face către medici, venind în întâmpinarea nevoilor lor cu soluții digitalizate. - Laura Metea, Stream Lead, Servicii Tranzactionale si Parteneriate IMM, Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare și lichiditate solide, activează pe piața bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.900 de angajați în 285 de unități, 1.126 ATM&MFM și peste 28.900 POS-uri. De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank susține mediul economic din România, oferind produse și servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clienților. Având ca principiu fundamental responsabilitatea, contribuim la dezvoltarea societății prin finanțarea economiei reale și sustenabile. Totodată suntem implicați în comunitate, prin susținerea a 5 piloni de dezvoltare: educație, ecologie urbană, sport ca stil de viață sănătos, inovație, și, nu în ultimul rând, artă și cultură.

Hilio este o platformă de telemedicină cu aproximativ 500.000 de utilizatori și 1.000 de profesioniști înregistrați, care facilitează accesul la servicii și specialiști în well-being și sănătate psiho-emoțională. Cu o echipă dedicată și specialiști de top, Hilio urmărește să revoluționeze sectorul sănătății mintale și să ofere acces la servicii medicale de calitate.

Platforma Hilio poate fi accesată aici: https://hilio.com/ro

Core Media Hub este agenția de comunicare a Hilio

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!