RAPORT Core Media Hub: 19 clienți noi, două campanii de presă, zeci de apariții media și 10 evenimente moderate în 2023

Articol scris de
Adrian Cojocaru

2023 a reprezentat primul an de funcționare a Core Media Hub, o agenție de comunicare și consultanță media care s-a poziționat ca o companie tânără, dar cu o echipă cu bogată experiență, de peste 15 ani în comunicare și mass-media.

Tocmai acest know-how și expertiza celor care fac din echipa Core Media Hub au făcut ca în primul an de la lansare agenția să atragă aproape 20 de clienți noi, să genereze zeci de apariții media pentru clienți, să realizeze două campanii media și să deruleze cu succes alte proiecte de moderare sau organizare de evenimente.

Pentru noi

Am realizat cu succes campanii de comunicare publică și am crescut vizibilitatea companiilor, a brandurilor sau a persoanelor pentru care am implementat proiecte. Am realizat campanii de presă, am organizat evenimente corporate și am moderat cu succes o serie de evenimente publice, atât pentru instituții publice, cât și pentru companii private.

Pentru clienți

Am coagulat o echipă de profesioniști în comunicare. Core Media Hub înseamnă oameni cu experiență relevantă în televiziune, radio, filmografie, fotografie, editare grafică și video, comunicare publică, moderare și generare de conținut. Fiecare dintre cei care fac parte din echipa Core Media Hub vine cu o experiență bogată, de până la 15 ani în comunicare și media.

Date relevante

În anul 2023 am avut oportunitatea să implementăm o serie de proiecte diverse, derulate cu succes. De la proiecte propuse de noii noștri parteneri, la evenimente moderate sau organizate, campanii media sau cursuri specializate.Pe parcursul anului, comunicările publice realizate în numele clienților Core Media Hub au generat zeci de apariții media, fie în presa online, fie apariții TV. În 2023 am lansat o campanie de presă împreună cu Europa Liberă și am produs o a doua, care va fi difuzată la începutul lui 2024, alături de La Fântâna. Am organizat și susținut 5 programe de Public Speaking și Media Training pentru adulți și un program de Public Speaking pentru copii.

Obiective atinse de Core Media Hub în 2023

În 2023 am realizat toate obiectivele propuse. Pe lângă creșterea și consolidarea echipei de profesioniști, am dezvoltat un portofoliu important de clienți, am livrat cu succes toate proiectele asumate și am păstrat un nivel ridicat de profesionalism.

Din punct de vedere financiar am încheiat anul 2023 cu un bilanț pozitiv, iar profitul obținut îl vom reinvesti pentru a dezvolta agenția și mai mult în 2024.

Spre 2024 cu încredere

Anul acesta va fi, mai mult ca niciodată, un an în care comunicarea între oameni și instituții, între companii și instituții și, în cele din urmă, între oameni, va fi esențială pentru modul în care va arăta viitorul nostru apropiat. La Core Media Hub suntem pregătiți să comunicăm și să o facem foarte bine!

Adrian Cojocaru, fondator și CEO Core Media Hub

Expertiza principală a Core Media Hub este în comunicare și PR, moderare și organizare de evenimente de presă sau business, precum și realizare de servicii foto și video. Includem aici reportaje, interviuri, materiale de autor, materiale pentru social media, spot TV, video de prezentare, foto de produs, foto de eveniment. Cam tot ce ține de sfera foto și video. De asemenea, agenția are parteneri care pot asigura servicii de live streaming, transmisiuni în direct, precum și tot ce ține de partea de logistică pentru organizarea unui eveniment de business (video wall, sunet, lumini etc).

Core Media Hub a fost fondată în august 2022 de Adrian Cojocaru, jurnalist și specialist în comunicare.

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!