Salut! Noi suntem Core Media Hub, agenția de comunicare a oamenilor întreprinzători!

Articol scris de
Adrian Cojocaru

După o experiență de 15 ani în televiziune și doi ani de radio, Adrian Cojocaru, fost prezentator Digi24 și realizator Digi FM, anunță lansarea primului său proiect antreprenorial, agenția de comunicare și consultanță Core Media Hub.

Adrian Cojocaru, fondator Core Media Hub
În cei 15 ani de experiență în presă m-am ghidat după un singur cuvânt: profesionalism! Nu mi-au plăcut niciodată lucrurile făcute pe jumătate, mediocritatea sau superficialitatea. Cred cu tărie că ești ceea ce faci zi de zi. Am ales întodeauna să fac lucrurile „așa cum trebuie”.

Am pus bazele Core Media Hub pentru a duce mai departe tot ceea ce am învățat până acum în televiziune și comunicare media. Iar Core Media Hub va respecta toate principiile de la care nu m-am abătut niciodată!

Din echipă fac parte jurnaliști cu experiență de peste un deceniu în presă, dar și profesioniști în producție foto și video sau webdesign.

Echipa și colaboratorii Core Media Hub

Teodora Iacob, jurnalist timp de 4 ani la Digi24, se alătură Core Media Hub din postura de specialist în comunicare și va coordona planificarea și implementarea activităților de comunicare și PR. Bogdan Cojocaru, grafician, se va ocupa de partea de design grafic, vizualuri și logo design. Daniel Bosa, cu 12 ani de experiență în televiziune, videograf și fondator al companiei 220 Films Unlimited este colaborator Core Media Hub și va asigura serviciile de producție video, alături de Maria Racovițan, jurnalist cu 14 ani de experiență în televiziune, care va colabora cu agenția pentru serviciile foto-video.

Partea de webdesign a fost asigurată de Gabriel Băbuș, fondatorul Stega Creative, agenția care a creat și dezvoltat site-ul coremediahub.ro

Pachet dedicat startup-urilor

Core Media Hub vine încă de la lansare cu o propunere foarte interesantă pentru companiile aflate la început de drum. "Core Start-up" este un pachet de comunicare dedicat afacerilor tinere, care au nevoie de asistență si consultanță în comunicare, dar care nu își permit să aloce un buget considerabil pentru aceste obiective foarte importante. Pachetul conține servicii lunare precum audit de comunicare, comunicat de presă, pachet personalizat pentru social media, newsletter, texte de promovare, dar și un bonus – o prezentare profesională personalizată! Totul, la un preț accesibil! În plus, vine și cu o reducere de până la 20%,în funcție de perioada contractuală aleasă. Există o singură regulă pentru a accesa acest pachet: compania să aibă cel mult un an de la înființare. Detalii despre pachetul "Core Start-up" pot fi accesate AICI.

Pe lângă oferta specială pentru micii antreprenori, agenția lansează alte două pachete de comunicare și PR, “Core Optim” și “Core Premium”, ambele beneficiind de reducerea de 20% dacă sunt contractate pe o perioadă de un an.

Curs de media training, în fața camerei

Agenția va asigura și servicii de dezvoltare personală și learning experience printr-un prim curs specializat, de Media Training. Cursul va fi unul complet, în format fizic și va avea o consistentă parte practică în care cursanții vor lucra în fața unei camere de luat vederi. În cadrul acestui workshop, vor învăța cum să comunice cu mass-media, cum să se pregătească pentru un interviu video sau scris, cum să transmită corect un mesaj, cum să facă față unei situații de criză de comunicare, dar și cum să genereze o știre de interes. Cursul vine, pe lângă partea practică, și cu o secțiune de studiu de caz, în care cursanții vor avea ocazia să analizele câteva cazuri celebre de erori de comunicare.

Înscrierile la cursul de Media Training se pot face AICI. Cei care își rezervă locurile din timp beneficiază de o reducerede 25%.

Consultanță gratuită

Core Media Hub vine cu o abordare integrată în comunicare și consultanță. De la primele contacte cu potențialii clienți, până la implementarea strategiilor sau campaniilor de comunicare. Fiecare mesaj va fi tratat cu atenție! Agenția a implementat un program gratuit de consultanță care poate fi accesat de orice potențial client pe baza unei simple programări făcute direct de pe platforma coremediahub.ro, prin butonul „Programez un call gratuit“. Adrian Cojocaru, fondatorul și CEO-ul Core Media Hub spune că este extrem de important să cunoască nevoile clienților înainte de a trimite o ofertă de preț prin intermediul unui clasic email.

Unul dintre principiile noastre este acela de a avea un discovery call cu orice potențial client. O discuție de 10-15 minute în care să ne cunoaștem. Oamenii se pot programa direct de pe site, își pot alege intervalul orar care li se potrivește. Iar după ce avem această primă întâlnire mergem mai departe cu o ședință de audit de comunicare sau consultanță media, în funcție de nevoia clientului.

Servicii complete de comunicare și consultanță

Agenția nu se adresează doar companiilor, ci și persoanelor fizice prin serviciul de Personal branding, dedicat celor care vor să dezvolte un brand personal în online și offline.

Clienții pot opta, de asemenea, pentru gestionarea serviciului de Comunicare internă sau pot apela la experții agenției în Comunicarea de criză.

Experiența de prezentare în televiziune este pusă în folosul clienților prin serviciul de Moderare de eveniment, iar organizarea unei conferințe de presă de la A la Z este disponibilă prin serviciul de Press event planning.

Printre serviciile principale este și cel de Photo& video production. De la reportaj, interviu, film de prezentare, event coverage, fotografie și video de produs, până la branding video sau streaming live.

O atenție deosebită este acordată mediului online, dar și proiectelor grafice, prin pachetul Canva & social media design, care asigură prezentări business sau personale, infografii, template-uri pentru rețelele de socializare, dar și logo design!

Blog & news

Core Media Hub nu este doar o agenție care furnizează servicii de comunicare și consultanță media, ci creează și conținut propriu. Platforma coremediahub.ro găzduiește o secțiune de Blog, unde jurnaliștii din echipa agenției vor publica frecvent analize și opinii, dar și articole educative despre comunicarea eficientă.

De azi, pornim la drum! Te invităm să descoperi lumea Core Media Hub!

Hai să lucrăm împreună!

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!