Vara asta investește în copilul tău și oferă-i șansa de a se dezvolta. Îl așteptăm la școala de vară de Public Speaking pentru copii!

Articol scris de
Adrian Cojocaru

Vara aceasta dăm voce copiilor, la Core Media Hub! Ne dorim o vară care să le dea un super tonus și o doză maximă de încredere în ei! Pentru asta, am gândit un nou proiect - o școală de vară de Public Speaking pentru copii, cu 4 ateliere practice!

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și ne amintim mereu, cu drag, de ea. Este perioada în care descoperim lumea și, prin ea, ne descoperim pe noi. Este și perioada în care începem să gândim critic, să ne punem întrebări, să avem opinii și idei, să le exprimăm public, în fața altor copii sau adulților. Este perioada în care fiecare copil își caută VOCEA!

Un discurs în fața prietenilor, susținerea unei lecții în fața clasei, prezentarea unui proiect sau simplele discuții din pauza cu colegii sau la locul de joacă se pot transforma în momente de neuitat! Pentru că în fiecare copil există un POVESTITOR! În fiecare copil există un LIDER ADEVĂRAT! Trebuie doar descoperit! Și asta facem la cursul de PUBLIC SPEAKING PENTRU COPII!

La cursul nostru de PUBLIC SPEAKING PENTRU COPII, niciun copil nu este "prea timid", "prea introvertit", "prea retras". Pentru noi, în fiecare copil există un vorbitor în public! Dăm VOCE fiecărui copil și îl ajutăm să adopte o atitudine încrezătoare! Cei mici vor învăța cum să își exprime ideile și cum să le susțină, inclusiv în fața adulților. Ajută-l să treacă peste barierele de limbaj, să fie încrezător în forțele proprii și să își dezvolte gândirea critică.

Am gândit acest curs sub forma unei școli de vară, cu PATRU ateliere în care ne întâlnim în format fizic. Fiecare lecție este gândită astfel încât copiii să învețe, prin joacă, să se exprime corect și clar, să se cunoască mai bine, să aibă un discurs structurat și să își cultive încrederea.


Ne întâlnim săptămânal, în fiecare miercuri, timp de 2 ore, și facem multe jocuri și exerciții practice. Exersăm roluri, dezbatem idei și teme de actualitate, ne duelăm în echipă și organizăm o prezentare finală la care vor participa și părinții!


Ce învață la școala de Public Speaking:

- cum să scape de emoția de a vorbi în public

- cum să își exprime cu ușurință ideile

- cum să construiască un discurs impecabil

- cum să își susțină punctul de vedere

- cum să stăpânească limbajul corpului

- cum să scape de ticurile verbale


Copiii primesc din partea noastră:

- training individualizat

- feedback personalizat

- suport și materiale de curs

- diplome și medalii de participare


La CURSUL FINAL, copiii vor susține o prezentare în fața publicului și vor primi:

- un ALBUM FOTO DIGITAL cu fotografii din timp atelierelor

- o ÎNREGISTRARE VIDEO cu discursul final



Atelierele sunt dedicate copiiilor cu vârsta între 8 și 12 ani! Cursul este susținut în format FIZIC, în București, la Grey Matter Hub, pe Bulevardul Carol nr. 68. Este în centrul orașului, iar accesul este facil. Copiii primesc din partea noastră ceai, suc, apă plată sau minerală, iar la pauză ne delectăm cu niște gustări și fructe.


Atelierele au loc în fiecare miercuri, de la ora 11:00 la 13:00, în perioada 28 iunie-19 iulie 2023, după cum urmează:

CURS 1: miercuri, 28 iunie, 11:00-13:00

CURS 2: miercuri, 05 iulie, 11:00-13:00

CURS 3: miercuri, 12 iulie, 11:00-13:00

CURS FINAL: miercuri, 19 iulie, 11:00-13:00


IMPORTANT!

În cazul în care nu puteți ajunge la unul dintre atelierele fizice, ședința respectivă va fi reprogramată la o dată ulterioară. Vă vom înștiința din timp despre datele disponibile.NUse pot reprograma, în schimb, prima (de cunoaștere a cursanților) și ultima ședință (de susținere a discursului în fața publicului)!

ATENȚIE!

Capacitatea este limitată! Sunt doar 15 locuri disponibile pentru curs. Motivul este simplu: ne dorim să lucrăm individual cât mai mult cu fiecare copil. Partea practică este una consistentă.

Cursul costă 790 lei + TVA.

Plata pentru cele 4 ateliere de public speaking se face în avans, prin transfer bancar sau ordin de plată, pe bază de factură, iar TVA-ul este deductibil.

IMPORTANT!

Puteți achita 50% din preț (395 lei + TVA) înainte de primul curs, iar restul de 50% (395 lei + TVA) se percep înainte de ultima ședință!


Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de mai jos. Bifați opțiunea CURSURI, iar colegii noștri vă vor contacta apoi pentru confirmarea înscrierii.

https://www.coremediahub.ro/contact


Ne puteți trimite și un e-mail, pe adresa: office@coremediahub.ro

Sau ne puteți scrie pe Whats App, la numărul: 0720 059 006


Vă așteptăm la ateliere începând cu 28 IUNIE!


Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!